מתכון לכרובית וברוקולי בבלילת בירה

 
 
עודכן 13:07 11/03/2010
ארז בגליל, ערוץ 10

פרחי ברוקולי וכרובית עטופים בבלילת בירה ומטוגנים בשמן עד פריכות וצבע שחום

 
 
 
 
 
חומרים:
ראש כרובית
200 גרם גבינת קצ'קבל
ראש ברוקולי
לבלילה: 150 מ"ל בירה
200 גר' קמח בהיר
2 חלבוני ביצה
כף דבש
כפית גדושה של אבקת אפייה
חצי כפית מלח
שמן זית לטיגון עמוק

אופן הכנה:
- מחלקים את ראשי הכרובית והברוקולי לפרחים
- דוחפים בבסיס כל פרח גוש קטן של גבינת קצ'קבל ודוחפים אותו פנימה
- מכינים את הבלילה ע"י ערבוב הקמח עם אבקת האפייה והמלח וערבוב החומרים הרטובים ואח"כ איחודם
- מצפים את פרחי הכרובית בבלילה ומטגנים בשמן הזית שחיממתם במחבת עמוקה לטמפ' של 180 מעלות
- מגישים מיד עם מלח דק מלמעלה ועלי נענע

בחזרה לארז בגליל - עונה 2 >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.