מתכון לקציצות דגים

 
מתכוננים לחג הבא
מתכוננים לחג הבא צילום: ירון ברנר, יח``צ
 
עודכן 08:50 01/03/2010
אוכל נענע 10

מתכון מרענן של קציצות דגים במטבוחה מרוקאית בשילוב כוסברה, פלפל חריף ושום

 
 
 
 
 

החומרים:

2 קופסאות מטבוחה מרוקאית
1/2 כוס כוסברה קצוצה
שמן זית

לקציצות:
1/2 ק"ג דג טחון (רצוי מדג שמן)
2 בצלים קצוצים דק
6 שיני שום קצוצות
1 כוס כוסברה קצוצה
1/2 כף מלח
1 פלפל ירוק חריף, חצוי לאורך, מנוקה מזרעים וקצוץ דק
1/2 פלפל לבן גרוס

אופן הכנה:
1.מניחים את כל מרכיבי הקציצות בקערת ערבוב ולשים לתערובת אחידה. יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות בקוטר של כ-8 ס"מ.
2.מניחים בסיר את המטבוחה ומוסיפים מים בכמות של חצי מיכל סלט ריק. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הקציצות.
3.מפזרים כוסברה, מטפטפים שמן זית, מכסים ומבשלים כ-7 דקות, עד שהקציצות מבושלות.

המתכון באדיבות שף רפי כהן ל"סלטי צבר".


מחפשים מתכון?
קציצות טוניסאיות >>
סופריטו תפו"א >>
קציצות לחם חלביות של אהרוני >>
קציצות בשר ואורז >>
קציתות דגים ברוטב פלפלים חריף של אהרוני >>

 
עוד כתבות במדור מתכוני דגים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.