מתכון לסלט פסטה קר עם פלפלים

 
ניחוחות של אביב
ניחוחות של אביב צילום: ירון ברמר, יח``צ
 
עודכן 09:02 02/03/2010
אוכל נענע 10

היום כבר אפשר להשיל את המעילים ולהתכונן לשעון הקיץ. קבלו מתכון באווירה אביבית של פסטה בתוספת פלפלים קלויים, בזיליקום ופרמזן

 
 
 
 
 

המרכיבים:

1/2 חבילה (250 גרם) פסטה קצרה (כמו פנה, פוזילי וכו')
1 קופסה פלפלים קלויים
1/4 כוס שמן זית
1/2 כף פלפל שחור גרוס
1/2 כף מלח
חופן עלי בזיליקום ירוקים וסגולים
להגשה:
גבינת פרמזן
שמן זית

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה במי מלח לפי ההוראות של האריזה. מסננים ומצננים תחת מי ברז זורמים. מניחים לפסטה להתייבש ומעבירים אותה לקערת ערבוב.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
3.הגשה: מסדרים את הסלט בקערת הגשה. בעזרת קולפן ירקות יוצרים סרטים של גבינת פרמזן ומניחים אותם על גבי הסלט. מטפטפים שמן זית ומגישים.

 

המתכון באדיבות שף רפי כהן לסלטי צבר.

מחפשים מתכון?
פסטה ברוטב עגבניות >>
פסטה עם כדורי בשר >>

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.