מתכון לעוגת תותים

 
 
עודכן 07:31 06/03/2010

מחפשים מה לעשות עם התותים שנשארו? קבלו פאי תותים בגירסה מודרנית במילוי קרם פטיסייר

 
 
 
 
 

לבצק:

90 גר' חמאה

¼  כוס אבקת סוכר

¼  כוס שקדים מולבנים טחונים

קורט מלח

1 כוס קמח 

 

אופן הכנה:  

1.לערבב הכל בפוד פרוססור עד שנהיה כדור בצק

2.לקרר כמה שעות במקרר

3.לרדד הבצק בתבנית, להכניס למקפיא ל-10 דקות, לכסות בנייר אלומיניום ולאפות כ-20 דקות (עד שאפוי היטב). 

 

מילוי קרם פטיסייר:

1 כוס חלב

מקל וניל חרוץ - להרתיח בסיר

 

בקערה נפרדת לערבב:

2 חלמונים

¼  כוס סוכר

2 כפות קורנפלור 

 

אופן הכנה:

1. לשפוך מעט מהחלב הרותח לקערת החלמונים, לערבב היטב, להחזיר לסיר ולבחוש עד שמסמיך.

2. להוציא את מקל הווניל, אך להחזיר לקרם את גרגרי הווניל

3.לקרר לילה במקרר.

4. לקחת 150  גר' שמנת מתוקה ולהקציף. לקראת אמצע ההקצפה, להוסיף את קרם הפטיסייר ולהקציף עד שמקבלים קרם אחיד.

5. למלא את הקרם בקלתית הבצק ועליו לסדר תותים.

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.