מתכון לפשטידת גבינות ובטטה

 
 
עודכן 07:16 07/03/2010
אוכל נענע 10

פותחים את השבוע עם פשטידה קלה ומהירת הכנה בתוספת בטטות, כרישה ופלפלים

 
 
 
 
 

חומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ או תבנית אלומיניום עמוקה בגודל בינוני:

4 כפות שמן זית
2 בטטות גדולות - מקולפות, שטופות וחתוכות לקוביות קטנות
1 יח' כרישה - חתוכה לטבעות דקות
1 יח' בצל גדול - מקולף, שטוף וקצוץ
2 יח' דלעת ערמונים - מקולפות, מרוקנות מגרעינים וחתוכות לקוביות גדולות (לא חובה)
1 יח' פלפל גמבה - חתוך לקוביות קטנות
קופסא קוטג'
1יח' שמנת חמוצה (200 גר')
50 גר' חמאה - רכה בטמפרטורת החדר
3 ביצים
5 כפות קמח תופח
מלח
טימין טרי

אופן הכנה:
• מקפיצים בווק את הבצל והכרישה עם שמן הזית עד שהבצל הופך לשקוף
• מוספים לווק את שאר הירקות והחמאה מערבבים ומטגנים עד לריכוך הירקות
• מערבבים היטב את שאר החומרים בקערה
• מוסיפים את הירקות לקערה, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה או תבנית משומנת היטב לתנור שחומם מראש לחום של כ- 180 מעלות, למשך כ- 45 דקות.

המתכון באדיבות השף ברק חורש ל"טרה".

 
עוד כתבות במדור מתכונים לתוספות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.