מתכון לכבד קצוץ

 
אין פסח בלעדיו
אין פסח בלעדיו צילום: יח"צ
 
עודכן 09:14 16/04/2011

חוזרים למטבח של סבתא עם כבד קצוץ מכבדי עוף, ביצים, בצל ושומן אווז

 
 
 
 
 

מצרכים:

חצי קילו כבד עוף

3 בצלים

4 ביצים קשות

50 גר' שומן אווז

 

אופן הכנה:

  • מטגנים את הכבד עם מעט מאוד שומן אווז.
  • בנוזלים שנשארו מהטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים.
  • את שתי התערובות (הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר.
  • לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד לתוך מטחנת בשר (ניתן לקצוץ גם עם מזלג) ומוסיפים את הביצים הקשות, הבצל החי הקצוץ ואת הבצל המטוגן. טוחנים.
  • מתבלים במעט מלח ופלפל, מערבבים את הממרח שנוצר ומגישים עם בצל מטוגן, בצל חי ועגבניות.

 

המתכון באדיבות מסעדת "סנדר"

 

מחפשים עוד מתכונים לפסח? נסו את אלה:

4 מתכוני תוספות לארוחת החג

עוגיות מקרונים בשלל צבעים

מתכוני חרוסת לפסח

סילאן תוצרת בית

עוגת מוס שוקולד חגיגית

גביעי מוס שוקולד ואספרסו

פנקייק ללא גלוטן

 

וגם: מתנות מיוחדות לחג

האירועים הקולינרים בפסח

עוד כתבות במדור איזה יופי עם נעמה

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.