מתכון לרגל קרושה

 
 
עודכן 14:42 09/03/2010

אז נכון שמדובר בדבר הרוטט הזה שיוצר אסוציאציות שונות ומשונות, אך עבור לא מעט אנשים מדובר בהתמכרות של ממש

 
 
 
 
 

1 ק"ג רגל עגל 

200 גר' ברך עגל

3 בצלים עם קליפה

4-5 עלי דפנה

4-5 גרגירי פלפל אנגלי

שום קצוץ מחצי ראש (אופציונאלי)

כפית וחצי מלח

כפית פלפל שחור

ליטר וחצי מים

 

אופן ההכנה:

1.את הרגל והברך מבשלים במים למשך כ- 15 שעות לפחות (עדיף 20) בבישול ארוך ואיטי על אש קטנה.

2.לאחר הבישול מוסיפים את הבצל, עלי הדפנה, פלפל אנגלי, מלח ופלפל שחור והשום ומבשלים שוב למשך כ- 4 שעות.

3.בסוף הבישול מסננים את הנוזלים לקערה ומפרידים את הבשר מהעצמות וקוצצים דק ומכניסים לתוך הקערה.

4.יוצקים את התערובת לתוך תבנית מתאימה ומכניסים למקרר למס' שעות עד למצב קרישה.

5.בזמן הגשה חותכים את הג'ל לפי מנות ומגישים עם פלחי לימון. 

 

המתכון באדיבות מסעדת "סנדר"

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח אשכנזי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.