מתכון לסלט ביצים

 
 
עודכן 09:09 14/03/2010

אחת ממנות הפתיחה הפופולאריות ביותר - סלט ביצים אותנטי עם בצל, מיונז וחרדל

 
 
 
 
 

מרכיבים:

10 ביצים

1 בצל קצוץ

שתי כפות מיונז

כפית חרדל

מלח

פלפל לבן

 

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הביצים.

2. מקררים במקרר.

3. מקלפים ומגרדים בפומפייה גסה.

4. מוסיפים את הבצל הקצוץ, המיונז, החרדל, המלח והפלפל הלבן.

5. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

* ניתן לפזר מעל בצל מטוגן או בצל ירוק חתוך לרצועות דקות.

 

באדיבות מסעדת "סנדר"

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח אשכנזי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.