מתכון לתפוחי אדמה עם רוזמרין

 
שחקן עיקרי  -רוזמרין
שחקן עיקרי -רוזמרין צילום: אילוסטרציה: אימג'בנק/gettyimages.com
 
עודכן 15:15 09/03/2010

תפוחי אדמה בתנור עם רוזמרין בתיבול שום, פפריקה ובתוספת של ציר עוף חם

 
 
 
 
 

6 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים

2 בצלים פרוסים לטבעות

ראש שום טרי

ענף רוזמרין

כפית תבלין גריל עוף

רבע כפית פפריקה מתוקה

שמן זית

חצי כוס ציר עוף חם

 

אופן ההכנה:

1.מסדרים את פלחי תפוחי האדמה בתבנית אפייה. ממיסים את התבלינים בציר העוף החם ויוצקים על תפוחי האדמה. מוסיפים את שיני השום וטבעות הבצל. יוצקים מעל מעט שמן זית.

2.מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה.

3.מסירים את נייר הכסף, מוסיפים את ענף הרוזמרין ומעלים לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה נוספת עד להזהבה וריכוך של פלחי תפוחי האדמה.

 

באדיבות מסעדת "סנדר"

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח אשכנזי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.