מתכון לצימעס מסורתי

 
מתוק מתוק
מתוק מתוק צילום: אילוסטרציה: chefelf/flickr.com
 
עודכן 15:27 09/03/2010

חוזרים לגזר המתוק בתוספת הצימוקים והשזיפים ובליווי חביב של קינמון

 
 
 
 
 

2 ק"ג גזר חתוך לטבעות

150 גרם צימוקים

150 גרם שזיפים

כוס ציר עוף

רבע כפית מלח

3 כפות סוכר לבן

קורט קינמון

50 גרם מרגרינה

מים

 

אופן ההכנה:

- מכניסים את כל המרכיבים (פרט לפירות היבשים) לסיר ומכסים במים.

- מביאים לרתיחה ומבשלים במשך כחצי שעה על אש גבוהה.

- מוסיפים את הפירות היבשים וממשיכים לבשל עד שהרוטב מצטמצם לסירופ סמיך.

- לאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים לחצי שעה נוספת.

 

המתכון באדיבות מסעדת "סנדר". 

 

מחפשים עוד אופציות לסלטים? כנסו >>

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח אשכנזי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.