מתכון לסופלה שוקולד

 
סוד הסופלה הוא בזמן אפיה קצר - 10 דקות בלבד
סוד הסופלה הוא בזמן אפיה קצר - 10 דקות בלבד צילום: flickr-barisione
 
עודכן 14:29 10/03/2010
קרין שמיר

סופלה שוקולד כבר מזמן הפך לקינוח האולטימטיבי במסעדות. הוא נימוח בפה, עשיר בשוקולד ופשוט להכנה. קבלו את הגרסה המתוקה של קרין שמיר שהכינה אותו במיוחד לאמא של גיא גיאור (הרווק)

 
 
 
 
 
מצרכים:
200 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם סוכר
50 גרם קמח
3 ביצים

אופן הכנה:
- מחממים תנור לחום גבוה
- טורפים את הביצים עם הסוכר במשך כשתי דקות
- ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה
- באיטיות רבה מערבבים את השוקולד המומס עם הביצים ומוסיפים את הקמח
- מוזגים את הבלילה לתוך ניירות אפיה מעוגלים או תבנית סיליקון מיוחדת למאפים קטנים
- מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות
- מוציאים לאחר כעשר דקות אפייה

- ניתן להגיש עם גלידת וניל או לפדר באבקת סוכר

רוצים לראות איך הכינה קרין את הסופלה ביחד עם אמא של גיא? צפו בוידאו
 
פספסתם את הפרק המלא של הרווק? כנסו וצפו >>
בחזרה לעולם השוקולד >>
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.