מתכון לסלט שעועית בשני צבעים

 
חג צבעוני במיוחד
חג צבעוני במיוחד צילום: דן לב
 
עודכן 09:16 24/03/2010

מקשטים את שולחן החג עם סלט שעועית משני סוגים שונים ותוספת חגיגית של רימונים ושקדים מולבנים

 
 
 
 
 

חומרים ל - 6 מנות:

החומרים:

1 שקית שעועית צהובה חתוכה מוקפאת  'סנפרוסט' (800 גרם)

1 שקית שעועית ירוקה חתוכה מוקפאת 'סנפרוסט' (800 גרם)

2 כוסות גרגירי רימון (לא חובה)

100 גרם שקדים מולבנים פרוסים, קלויים

 

לרוטב:

1/3 כוס שמן קנולה

1/3 כוס חומץ בן יין לבן

2 שיני שום, כתושות

1 כפית גדושה חרדל

1 כפית גדושה דבש

1 כפית גדושה סוכר

מלח

פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

1. מביאים לרתיחה מים עם כף מלח בסיר גדול, מוסיפים שעועית צהובה, מבשלים כ-3 דקות, מסננים ומצננים.

2. חוזרים על הפעולה עם השעועית הירוקה.

3. מעבירים את שני סוגי השעועית לקערה גדולה, מוסיפים רימונים ושקדים.

4. מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, יוצקים על הסלט ומערבבים.

 

מתכון לסלט עוף מהיר הכנה >>

מתכון לעגבניות ממולאות בגבינות >>

שתי שיטות לכבישת מלפפונים >>

 

המתכון באדיבות שי לי ליפא אנגל לחברת "סנפרוסט".

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח מושקע
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.