מתכון לעופיונים ברכז רימונים

 
מהר, אך עם הרבה אהבה
מהר, אך עם הרבה אהבה צילום: דן לב
 
עודכן 15:26 10/03/2010
שי לי ליפא אנגל

עופיונים מזוגגים ברכז רימונים וקונפיטורת משמש על מצע גזר גמדי. זה אולי נשמע מורכב, אך מדובר במנה פשוטה ומהירת הכנה שתקצור מחמאות

 
 
 
 
 

חומרים ל 4-6 מנות:

1 שקית גזר גמדי מוקפא

2 עופיונים טריים

מלח

פלפל שחור

 

לזיגוג:

1/3 כוס רכז רימונים

2 כפות גדושות קונפיטורת משמש

3-2 שיני שום, כתושות

 

אופן ההכנה:

 

1. מוציאים את העופיונים מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.

2. מערבבים את כל חומרי הזיגוג בקערה.

3. מניחים את הגזר בתבנית, יוצקים מעליו מחצית מתערובת הזיגוג (את השאר שומרים לעופיונים), ממליחים, מפלפלים ומערבבים.

4. מורחים את העופיונים ביתרת התערובת, ממליחים, מפלפלים ומניחים על הגזר.

5. צולים כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות צלסיוס עד שהעופיונים זהובים והגזר מזוגג, הופכים את העופיונים ומערבבים את הגזר במהלך הצלייה

  

מתכון לשוקי עוף עם חצילים ועגבניות >>

מתכון לעוף עם ירקות כתומים >>

מתכון לעוף ממולא אורז ופטריות >>

 

המתכון באדיבות שי לי ליפא אנגל לחברת "סנפרוסט".

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח מהיר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.