מתכון לפירה עדשים

 
 
עודכן 14:02 14/03/2010

למה ללכת על הקונבנציונאלי אם אפשר לחדש בפסח הזה - מתכון לפירה עדשים עם טחינה ולימון כבוש

 
 
 
 
 

חומרים:

1 ק"ג עדשים שטופות

 500 גרם תפו"א מקולפים חתוכים לקוביות

½ כוס טחינה

2 כפות לימון כבוש

מלח, פלפל

2 צרורות פטרוזיליה קצוצה

100 מ"ל שמן זית

4 שיני שום כתושות 

 

אופן ההכנה:

1.מבשלים את תפו"א ועדשים עד שנהפכים רכים ומסננים את המים החוצה.

2.בסיר ניפרד, מטגנים קלות את השום בשמן הזית ביחד עם הלימון הכבוש עד להזהבה.

3.מוסיפים פנימה את תפו"א והעדשים ומועכים את כל המרכיבים על לקבלת מרקם רך ואחיד.

4.מוסיפים את הטחינה והפטרוזיליה ומערבבים לתערובת אחידה.

 

באדיבות השף בן נרושביץ מ'מכללת השף'.  

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח מושקע
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.