מתכון לדג בציפוי אגוזים

 
 
עודכן 09:22 21/03/2010

דג אמנון בציפוי אגוזים, פטרוזיליה ושומשום ובליווי שעועית ירוקה

 
 
 
 
 

חומרים:

2 פילטים של אמנון ללא עצמות

100 גרם קמח מצה

100 גרם פטרוזיליה

100 גרם שומשום

10 גרם שיני שום פרוסות

200 גרם שעועית ירוקה

100 עגבניות שרי חצויות

50 מ"ל רוטב סויה

2 ביצים טרופות

2 כפות שמן שומשום

מלח ופלפל לפי הטעם 

 

אופן הכנה:

 

1. טוחנים יחדיו את האגוזים, פרורי קמח המצה, השומשום והפטרוזיליה לכדי תערובת אחידה.

2. מבשלים את השעועית הירוקה בישול מהיר.

3. מקפיצים במחבת את השעועית ביחד עם שמן השומשום, השום ועגבניות השרי. לקראת הסוף מזגגים בסויה.

4. מצפים את האמנונים בביצה ומיד לאחר מכן בתערובת האגוזים. לאחר מכן מטגנים בעדינות מכל צד.

5. מגישים את הדג מעל לירקות.

 

המתכון באדיבות השף בן נרושביץ מ'מכללת השף'.

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח מהיר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.