מתכון לשוקי עוף בחצילים

 
 
עודכן 14:33 14/03/2010

טג'ין שוקיים עם חצילים, עגבניות אדומות וטריות ותיבול פיקנטי

 
 
 
 
 

חומרים:

1 בצל גדול

1 ראש שום

100 מ"ל שמן זית

1 ק"ג שוקי עוף קטנים

1 ק"ג חצילונים בגוון סגול בהיר

4 עגבניות טריות אדומות

1 פלפל צ'ילי טרי

1 כפית פפריקה מרוקאית בשמן

1/2 כפית כורכום

1/2 כפית פלפל לבן

מעט מלח

קורט זעפרן

 

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל בשמן זית עד לגוון זהוב.

2. מוסיפים את השוקיים, ממשיכים לטגן עד להשחמה ומוסיפים את התבלינים.

3. פורסים את השום דק, מגרדים את העגבניות בפומפייה דקה ומוסיפים לתבשיל.

4. מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים למשך 10 דקות.

5. מוסיפים את החצילונים, מערבבים, מכסים ומבשלים למשך 40 דקות בלי לערבב. (על מנת לשמור על החציל שלם לצורך ההגשה).

 

המתכון באדיבות השף שליו קימחי מ'מכללת השף'.

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח ספרדי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.