מתכון למאפה תפוחי אדמה

 
תוספת בסיסית לארוחת החג
תוספת בסיסית לארוחת החג צילום: אילוסטרציה:surroundsound5000_flickr.com
 
עודכן 12:13 15/03/2010

מתכון מהיר של תפוחי אדמה בתנור בליווי עגבניות מיובשות, בצל וטימין

 
 
 
 
 

חומרים:

6 תפוחי אדמה פרוסים דק (במנדולינה)
2 בצלים פרוסים לפרוסות בגודל בינוני
1/3 כוס מיונז
1/2 צנצנת עגבניות מיובשות בשמן זית וממוחות בבלנדר עם מעט מהשמן
5 שיני שום כתושות
3 כפות טימין טרי קצוץ
פלפל שחור טחון טרי
1/3 כוס מים

 

אופן ההכנה: 
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2.  מערבבים את המיונז, מחית העגבניות המיובשות, השום, הטימין, פלפל שחור וכשליש כוס מים, לתערובת.
3. מערבבים את התערובת עם פרוסות תפוחי האדמה והבצל. 
4.  מניחים בתבנית, מכסים ואופים 20 דקות. 
5. מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות כ-20 דקות או עד שתפוחי האדמה שחומים ורכים.

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח מהיר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.