מתכון למרק עוף צח

 
מתכון לחג שמח במיוחד
מתכון לחג שמח במיוחד צילום: אילוסטרציה: esseqee_flickr.com
 
עודכן 14:09 15/03/2010

גם אם לא גדלתם צמוד לסינר של סבתא, יש לכם הזדמנות להוכיח שמרק אתם יודעים לעשות. פשוט להכנה ועם טעם נוסטלגי במיוחד

 
 
 
 
 

חומרים:

6 כוסות מים קרים
עוף מפורק
4 גרעיני הל חצויים
1/4 כפית כורכם
1 כף אבקה בטעם מרק עוף

1 בצל גדול חצוי לשניים

 

אופן הכנה:

1. מרתיחים את העוף במים (תוך כדי בישול מסירים את הקצף שמצטבר). 
2. מוסיפים בצל גדול חצוי, גרעיני הל, כורכום ואבקת מרק ומבשלים על אש קטנה במשך 45 דקות.

 

מתכון למרק ירקות >>

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח מהיר
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.