מתכון לעוגת מוס שוקולד עם קוקוס

 
שכבות של הנאה
שכבות של הנאה צילום: סטודיו מיכל ודקל
 
עודכן 19:10 16/03/2010

קינוח מרשים לארוחת החג - עוגת מוס שוקולד מריר על בסיס מאפה קוקס פריך

 
 
 
 
 

 מצרכים לבסיס:

5 חלבונים

1/2 1 כוסות סוכר

150 גרם קוקוס טחון

 

מצרכים למוס:

200 גרם שוקולד מריר

5 חלמונים

250 מ"ל שמנת מתוקה

1 ו-1/2 כפות סוכר

 

אופן הכנת הבסיס:

- מקציפים את החלבונים והסוכר עד שמתקבל קצף קשה ומבריק, מוסיפים את הקוקוס ומערבבים.

- משמנים תבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ, מעבירים לתוכה את המרנג ומשטחים.

- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות - עד שהחלק העליון מתקשה. מוציאים ומקררים.

 

אופן הכנת המוס:

- ממיסים את השוקולד בבאן מרי, מוסיפים את החלמונים אחד אחד ומערבבים.

- מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר ומקפלים לתוך תערובת השוקולד.

 

אופן הרכבת העוגה:

- יוצקים את המוס על הבסיס האפוי ומעבירים למקרר למספר שעות (אפשר גם במקפיא).

 

המתכון באדיבות קונדיטוריית עוגות בן עמי

 

מתכון לסופלה שוקולד חם עם רוטב שוקולד >>

מתכון לעוגיות קוקוס בניחוח וניל >>

מתכון לעוגיות מקרונים במילוי שוקולד >>

בחזרה לעולם השוקולד >>

 

 
עוד כתבות במדור פסח מתוק
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.