מתכון לחרוסת עירקית

 
הכי פשוט הכי טעים
הכי פשוט הכי טעים צילום: אילוסטרציה: the_gifted_photografer/flickr.com
 
עודכן 14:02 17/03/2010
גיליון 152, על השולחן

העירקים לא טועים ואת החרוסת שלהם הם אוהבים לעשות עם סילאן, אגוזי מלך או פקאן ומי הדרים. הכי פשוט הכי טעים

 
 
 
 
 

חומרים:

1 כוס סילאן
1 כוס אגוזי מלך או אגוזי פקאן קלויים וקצוצים גס

כמה טיפות מי הדרים או מי פריחת תפוזים (לא חובה)

 

אופן הכנה:

1. מערבבים היטב סילאן ואגוזים. מתבלים במי הדרים או במי פריחת תפוזים.

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח ספרדי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.