מתכון לקציצות מצה - ברייט ירקות

 
עודכן 15:21 17/03/2010

אם אין לכם מה לעשות עם המצות שנותרו, המתכון הזה בדיוק בשבילכם. קציצות מצה ברייט בתוספת ירקות. הילדים בהחלט יאהבו

 
 
 
 
 

חומרים לכ-20 קציצות:

במראה אלגנטי
במראה אלגנטי צילום: צילום: ריאן, סגנון: רותם ניר

4 מצות מושרות כדקה במים וסחוטות היטב
4 ביצים טרופות
1 כוס אפונה קפואה מופשרת או תירס קפוא מופשר
1 בטטה קטנה קלופה, מגוררת גס וסחוטה היטב
מלח ופלפל שחור טחון טרי
שמן קנולה

 

אופן הכנה: 
1. מערבבים את כל החומרים, מלבד שמן, בקערה. ממליחים ומפלפלים.
2. מחממים מחבת גדולה עם שמן בגובה ½1 ס"מ על להבה בינונית.
3. יוצרים כדורים בקוטר 4 ס"מ בידיים ומניחים בזהירות בשמן. אם העיסה נוזלית, אפשר פשוט ליצוק כף מן התערובת לתוך השמן. מטגנים משני הצדדים עד שהקציצות זהובות. מקפידים שהלהבה לא תהיה גבוהה מדי, כדי שהקציצות ייעשו גם מבפנים.

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח אשכנזי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.