מתכון לסלט סלק

 
אדום לוהט
אדום לוהט צילום: ארז בגליל
 
עודכן 15:36 17/03/2010

כמה פעמים חשבתם לשלב סלק בתוך סלט? עכשיו כשיש מתכון, המשימה פשוטה יותר והתוצאות נפלאות

 
 
 
 
 

חומרים:

4-5 סלקים בינוניים

1-2 לימונים בשלים

מעט גרעיני כמון קלויים

3-4 כפות שמן זית עדין

פלפל אדום חריף, קצוץ דק

מעט עלי סלק גמדיים

כוס גרעיני כמון מופרדים

1.5 כוסות עלי פטרוזיליה מופרדים

כוס אגוזי מלך קלויים היטב

מלח ים גס לפי הטעם

 

אופן הכנה:

1.קולפים את הסלקים וחותכים לפרוסות דקיקות. חותכים את הפרוסות לרצועות ואח"כ לקוביות קטנטנות. מפזרים מלח ים גס ומטפטפים מיץ לימון בנדיבות. משהים כ- 5 דק' כדי שהלימון והמלח ירככו מעט את קוביות הסלק.

2.מוסיפים את זרעוני הכמון הקלויים, הפלפל האדום החריף, גרגרי הכמון והעלים. מערבבים ומוסיפים שמן זית. טועמים ומוסיפים עוד מעט מלח אם צריך. מפזרים מלמעלה את אגוזי המלך הקלויים ומגישים מייד.

 

יש לכם סוד לבישול בריא? שלחו לנו ואולי תזכו בפרס

יש לכם מתכון מנצח? שלחו לנו ואולי תזכו בפרס מפנק

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.