מתכון לפסטה סלק

 
מחליפים את העגבניה
מחליפים את העגבניה צילום: ארז בגליל
 
עודכן 08:28 20/03/2010

ארז קומורובסקי מציע ורסיה מעניינת לפסטה, בשילוב סלק ובתוספת צנוברים

 
 
 
 
 

חומרים:

חבילת ספגטי דקים של פסטה ברילה

5 סלקים בינוניים

3 כפות סוכר

5 כפות שמן זית עדין

מלח ים גס לפי הטעם

פלפל לבן גרוס

עלי בזיליקום

חצי עד 3/4 כוס מי בישול מהפסטה

5 חלמוני ביצה רכה

50 גרם חמאה - קוביות

חצי כוס צנוברים טחונים וקלויים

 

אופן הכנה:

1. מבשלים את הסלקים בסיר בינוני עם מים, מלח ו- 3 כפות סוכר עד שמתרככים. קולפים וטוחנים בבלנדר או במעבד מזון עד ליצירת פירה. מכניסים את הפסטה לבישול במים עם מלח ושמן זית למשך הזמן שצריך לפי ההוראות על האריזה. מוציאים ומסננים. שומרים 3/4 כוס ממי הבישול.

2. במחבת גדולה מבשלים את פירה הסלק עם שמן זית, מלח ופלפל לבן, וטובלים לפי הצורך במי בישול הפסטה. מוסיפים את הפסטה המבושלת והחמאה ומערבבים.

3. מניחים בקערת הגשה ומפזרים מעל את הבזיליקום, חלמוני הביצה הרכה שמעשירים את הרוטב והצנוברים הקלויים.

 

יש לכם סוד לבישול בריא? שלחו לנו ואולי תזכו בפרס.

אוהבים לבשל? שלחו לנו את המתכון המנצח שלכם ואולי תזכו בפרס מפנק.

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.