מתכון למוס שוקולד בשני צבעים

 
במקום עוגת מוס גדולה נסו למזוג לכוסות דקורטיביות
במקום עוגת מוס גדולה נסו למזוג לכוסות דקורטיביות צילום: flickr-david-leggett
 
עודכן 13:36 18/03/2010

הוא אלגנטי, נמס בפה, עשיר בטעמים ובעיקר קל להכנה. הקינוח האולטימטיבי לחג המתקרב

 
 
 
 
 

מצרכים:
8 ביצים
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד לבן
200 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
50 גרם שברי שוקולד חלב או מריר

 

אופן הכנה:

- מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים

- ממיסים שוקולד מריר ושוקולד לבן (בנפרד)

- מקציפים 4 מהחלבונים עד לקבלת קצף מוצק

- מקציפים 4 מהחלמונים ומוסיפים שוקולד לבן וחצי מכמות השמנת המתוקה, וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף סמיך

- מערבבים בתנועות קיפול את החלמונים והחלבונים המוקצפים

- עושים את אותן הפעולות עם שוקולד מריר

- יוצקים לכוס קוקטייל שקופה את המוס הלבן מקררים מעט (כחצי שעה), יוצקים מעל את מוס השוקולד המריר

- מפזרים מעל שברי שוקולד, מקררים שעה ומגישים קר

* ניתן להגיש בתוספת קצפת מתוקה מעלה

 

המתכון באדיבות שף לימור ארדיטי ממסעדת petelina

 

מתכון לעוגת מוס שוקולד עם קוקוס לפסח >>

מתכון לעוגת דואט מוס שוקולד >>

מתכון למוס שוקולד תפוז על בסיס עוגה בחושה >>

בחזרה לעולם השוקולד >>

 
עוד כתבות במדור פסח מתוק
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.