מתכון למטבל סחוג ושמן זית

הדפס
 
עודכן 06:48 19/03/2010

מטבל סחוג לוהט במיוחד להכנה ביתית, מתאים לניגוב עם לחם או חלה טרייה או כתוספת לחביתה או סלט

 
ספרדי חריף
ספרדי חריף צילום: אילוסטרציה: אימג'בנק/gettyimages

חומרים:

מכניסים לקערית:

4 כפות אבקת כוסברה

4 כפות עלי כוסברה יבשים

1 כף צ'ילי גרוס

1 כף שום גבישי

רבע כף הל טחון

רבע כף כמון טחון

רבע כף מלח גס

 

אופן הכנה:

- מערבבים את כל המצרכים ויוצרים תערובת סחוג יבש.

אופציה 1: לוקחים 2 כפות מהתערבות, מוסיפים בכלי אחר שמן זית עד גובה תערובת הסחוג. לפני הארוחה ניתן לנגב עם לחם טרי, חלה טריה או לערבב טוב ולהוסיף לחביתות ולסלטים.

אופציה 2: מגרדים עגבניה ומסיפים לסחוג היבש. מתקבל רוטב בשניה שמתאים לתיבול של פסטות ובשרים.

 

בשלניות המעוניינות להתארח באולפן ולהביא מתכונים לשבת, מוזמנות לכתוב ל-boker@nana10.co.il

 
עוד כתבות במדור המאמות מבשלות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.