מתכון לבראוניס שוקולד לפסח

 
נהדרים לצד כוס תה אחרי ארוחת חג דשנה
נהדרים לצד כוס תה אחרי ארוחת חג דשנה צילום: flickr-whiteyinchicago
 
עודכן 08:18 22/03/2010

גם בפסח, לא מותרים על ריבועי השוקולד העשירים שתמיד קוצרים אינספור מחמאות

 
 
 
 
 

לתבנית פיירקס מלבנית:
75 גרם חמאה רכה, או מרגרינה
3/4 כוס סוכר
5 ביצים, מופרדות
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שקדים, טחונים דק
100 גרם אגוזי לוז קצוצים גס
קורט מלח

 

אופן הכנה:
- מחממים תנור ל - 180 מעלות. 
- מקציפים את החמאה והסוכר כ - 3 דקות, עד שמתקבל קרם רך ותפוח. מוסיפי את החלמונים אחד אחרי השני, ומקציפים עוד 2 דקות. 
- מעל סיר אדים ( או במיקרוגל) ממיסים את השוקולד, תוך כדי בחישה. מוסיפים את השקדים ואת אגוזי הלוז, מערבבים ומסירים מהאדים. 
- מקציפים את החלבונים עם מלח, עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה מידי. מקפלים אותו לתוך התערובת. 
- משטחים את התערובת בתבנית משומנת ואופים כ - 40 דקות. מצצנים וחותכים לקוביות.

 

מחפשים קינוח להכין בפסח? נסו את אלה:

מוס שוקולד בשני צבעים >>

עוגיות מקרונים במילוי שוקולד >>

סופלה שוקולד חם עם רוטב שוקולד >>

לכל מתכוני פסח מתוק >>

בחזרה לעולם השוקולד >>

 
עוד כתבות במדור פסח מתוק
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.