מתכון לשורשי פטרוזיליה צלויים

 
 
עודכן 09:16 27/03/2010

כיצד הופכת הפטרוזיליה למעדן אמיתי? צולים את הפטרוזיליה ומוסיפים קראמבל גבינה בולגרית

 
 
 
 
 

חומרים:

8 שורשי פטרוזיליה דשנים ועסיסיים

5-6 כפות שמן זית

מעט עלי רוזמרין

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס

לקראמבל: 100 גר' קמח לבן

150 גר' בולגרית כבשים מפוררת

150 גר' חמאה. לחתוך לקוביות קטנות

פלפל לבן גרוס טרי

 

אופן הכנה:

1.מחממים תנור לטמפ' הכי גבוהה שאפשר. קולפים את שורשי הפטרוזיליה. מפזרים מעליהם מלח ופלפל לבן, מטפטפים שמן זית ומפזרים מעליו רוזמרין. צולים כ 15 דק'.

2.בינתיים מכינים את השטרוייזל בולגרית ע"י ערבוב הקמח בידיים עם קוביות החמאה והגבינה הבולגרית המפוררת. מתבלים בפלפל. מפזרים את השטרוייזל בולגרית מעל השורשים. מנמיכים את טמפ' התנור ל 170 מעלות וממשיכים באפייה עוד כ 35 דק' לערך.

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.