מתכון לפירה של שורש סלרי

 
 
עודכן 09:16 27/03/2010

ארז קומורובסקי לוקח את הפירה צעד אחד קדימה עם שורש סלרי לצד חזה עוף צרוב

 
 
 
 
 

חומרים:

4 חזות עוף ללא עור

3 שורשי סלרי גדולים ועסיסיים

5 תפ"א של חורף

100 מ"ל שמן זית

1 מיכל שמנת סויה אלפרו

2 כוסות רשאד קצוץ

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס

 

לציפוי העוף פורסים את חזה העוף לסקאולופיני דק ומשרים לכמה שעות ב:

5 כפות שמן זית

3 כפות כוסברה טרייה קצוצה

2 שיני שום מעוכות דק

1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק

1 כפית גרעיני כוסברה כתושים דק

1 כפית זרעוני חרדל צהוב כתושים דק

  

אופן הכנה:

1.קולפים את שורשי הסלרי ותפו"א. מבשלים במים ממולחים עד שמתרככים מסננים ומעבירים לקערה. מועכים במזלג עם שמן הזית ושמנת הסויה ומתבלים במלח ופלפל לבן גרוס.

2.בינתיים מחממים מחבת ברזל יצוקה ומטגנים את הסקאלופיני חזה עוף המושרה בתבלינים ובשמן זית. מגישים את הסקאלופיני על הפירה.

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.