מתכון למרק מינסטרונה עם ירקות שורש

 
 
עודכן 09:17 27/03/2010

במקום ירקות פשוטים, ארז עושה שימוש בירקות שורש ומעמיק את הטעמים והארומה

 
 
 
 
 

חומרים:

שקית לקט איטלקי של "סוגת" (10 דק' ללא השרייה)

6 עגבניות חתוכות לקוביות חצי ס"מ

3 שורשי פטרוזיליה קלופות חתוכות לקוביות חצי ס"מ

3 בצלים חתוכים גס

1 שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות חצי ס"מ

חצי ק"ג דלעת חתוכה לקוביות 1 ס"מ

חופן עלי בזיליקום

חופן עלי שמיר

שליש כוס שמן זית

מלח ים גס

פלפל שחור לפי הטעם

 

אופן הכנה:

מטגנים בסיר את כל הירקות בשמן זית מספר דקות תוך כדי ערבוב בכף עץ. מוסיפים 2 ליטר מים מינרלים חמים, עלי בזיליקום ושמיר ומבשלים כשעה עד שהמרק מקבל טעם. מוסיפים שקית לקט איטלקי ומבשלים עוד כ 10 דק'. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.