מתכון לתפוחי אדמה נוסח אלג'יר

 
בסגנון אלגי'רי
בסגנון אלגי'רי צילום: אילוסטרציה: ned raggett_flickr.com
 
עודכן 09:29 25/03/2010

מתכון פשוט של תפוחי אדמה עם רסק עגבניות, שום וחריסה, בתוספת גרעיני הל ,שהופכים למעדן אמיתי לחול המועד

 
 
 
 
 

מצרכים:

1.5 ק"ג תפו"א 
150 סמ"ק שמן זית 
1 כף רסק עגבניות 
1 כף גרעיני הל 
5 שיני שום פרוסים דק 
1 כף חריסה 
מלח לפי הטעם 
2 כוסות מים חמים 

 

אופן הכנה:

1.לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לטבעות ברוחב של 1 ס"מ. לחמם את השמן במחבת גדולה עם מכסה. להוסיף את תפוחי האדמה ואת כל שאר המצרכים למעט החומרים ולערבב.
2.להוסיף את המים ולהביא לרתיחה. להנמיך את האש, לכסות ולבשל 20-30 דקות, עד שהמים נספגים ותפוחי האדמה רכים.

 

באדיבות פסטיבל תפוחי האדמה. יום חמישי, 1 באפריל 2010, י"ז בניסן תש"ע, חוה"מ פסח, מצפה גבולות, חבל הבשור.

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסח - מטבח ספרדי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.