מתכון לצנים בריאות

 
דקות דקות אבל מלאות כל טוב
דקות דקות אבל מלאות כל טוב
 
עודכן 10:38 25/03/2010

דודו אוטמזגין מפנק אתכם במתכון נהדר לעוגיות דקיקות עם פקאנים, אגוזים, שזיפים צימוקים ועוד הפתעות מתוקות

 
 
 
 
 

מצרכים:

170 גר' תאנים

170 גר' פקאנים

60 גר' אגוזי מלך

40 גר' שזיפים

40 גר' משמש

60 גר' צימוקים

180 גר' ביצים (4 ביצים מס' 1)

60 גר' סוכר

90 גר' קמח

½ כפית קינמון

½ כפית אבקת אפייה

 

אופן הכנה:
1. בקערת המקסר שמים את הביצים, הסוכר, הקמח, הקינמון ואבקת האפייה ומערבלים בעזרת וו גיטרה.

2. מוסיפים את יתרת החומרים ומערבלים כדקה, עד לקבלת תערובת הומוגנית.

3. מוזגים את התערובת לתבנית אינגלישקייק משומנת- 35 ס"מ.

4. אופים בטמפ' של 160 מעלות למשך 50 דקות.

5. לאחר שהעוגה התקררה פורסים אותה לפרוסות דקות.

6. מניחים על מגש מרופד בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 10 דקות.

7. מקררים ושומרים בכלי אטום.

 

לא בטוחים כמה זה 60 גרם סוכר? כנסו ובדקו >>

מתכון לעוגיות חמאה עם ריבה >>

מתכון לבראוניז שוקולד לבן >>

מתכון לסהרונים במילוי שוקולד וחלבה >>

בחזרה לשף בהפתעה עם ניר צוק >>

 
עוד כתבות במדור שף בהפתעה - הקינוחים של דודו אוטמזגין
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.