מתכון לעוגת קוקוס עם קרם לימון ותותים

 
עודכן 07:55 31/03/2010

קינוח מרשים ועשיר בטעמים שמשלב עוגת קוקוס רכה, קרם לימון חמצמץ, שוקולד לבן במתיקות מעודנת ותותים מרעננים

 
 
 
 
 
שילוב טעמים מנצח
שילוב טעמים מנצח צילום: דניה ויינר

חומרים לתבנית קפיצית בקוטר 22 ס"מ:
לקרם למון גראס:
200 מ"ל (3/4 כוס + כף) שמנת מתוקה
2 מקלות למון גראס חתוכים ומעוכים
1 מקל וניל חתוך לאורכו
130 גרם שוקולד לבן קצוץ
לפונדנט קוקוס:
200 גרם ביצים (4 ביצים מס' 2)
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
80 גרם (1 כוס) אבקת שקדים
50 גרם (1/2 כוס) שבבי קוקוס
100 גרם חמאה רכה

 

אופן הכנה:
- מכינים קרם למון גראס: מביאים לרתיחה שמנת עם למון גראס ווניל. מסננים ומוסיפים את השוקולד. מערבבים היטב ומעבירים למקרר למשך הלילה. 
- מכינים פונדנט קוקוס: מחממים תנור ל-170 מעלות. 
- מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים אבקת שקדים וקוקוס ולבסוף את החמאה. ממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה. 
- יוצקים לתבנית ואופים כ-15 דקות. 
- מרכיבים את הקינוח: מקציפים את קרם הלמון גראס עד לקבלת קצפת יציבה. מורחים על תחתית הקוקוס ומקשטים בחצאי תותים.

 

מחפשים קינוחים נוספים לפסח? נסו את אלה:

מתכון לעוגת שקדים ותפוחים >>

מתכון לטורט שוקולד לבן ופסיפלורה/תותים >>

מתכון לעוגת מוס שוקולד וקוקוס >>

מתכון לסופלה שוקולד חם >>

בחזרה לעולם השוקולד >>

 
עוד כתבות במדור פסח מתוק
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.