מתכון לעוגיות מקרונים במילוי שוקולד

 
עטפו אותן בצלופן שקוף וסרט והרי לכם מתנה מיוחדת
עטפו אותן בצלופן שקוף וסרט והרי לכם מתנה מיוחדת
 
עודכן 08:41 01/04/2010

דודו אוטמזגין מפנק אתכם במתכון לעוגיות עדינות ושבריריות במילוי שוקולד עשיר

 
 
 
 
 

מצרכים:

5 חלבונים

60 גרם סוכר

380 גרם אבקת סוכר

250 גרם אבקת שקדים

50 גרם שוקולד מריר מומס

 

למילוי:

100 מי"ל שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

 

אופן הכנת המקרון: 

1. מקציפים את החלבונים עם 1/3 כוס סוכר למשך דקה במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף רך.

2. בקערה נפרדת מנפים בעזרת מסננת את אבקת הסוכר, אבקת שקדים והשוקולד.

3. מקפלים בעזרת מרית אל תוך קצף החלבונים את החומרים היבשים המנופים, עד לקבלת תערובת אחידה.

4. מזלפים את התערובת מעל תבנית מרופדת בנייר אפייה, לעיגולים קטנים במרווחים שווים.

5. אופים בטמפ' של 160 מעלות 15 דקות. מקררים לטמפ' החדר.

 

אופן הכנת המילוי:

1. מחממים לסף רתיחה את השמנת ויוצקים על השוקולד, מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד.

2. הופכים 1/2 מכמות העוגיות ומזלפים לתוכן מן המילוי (שהתקרר).

3. מכסים בשארית העוגיות הנותרות. שומרים במקרר.

 

לא בטוחים כמה זה 250 גרם אבקת שקדים? כנסו ובדקו >>

מתכון לעוגיות מקרונים צבעוניות במילוי שוקולד של רולדין >>

מתכון לרוגעלך שמנמנים במילוי שוקולד >>

מתכון לבראוניז שוקולד לבן ואגוזי לוז >>

רוצים עוד מתכונים מתוקים? כנסו לעולם השוקולד >>

 
עוד כתבות במדור שף בהפתעה - הקינוחים של דודו אוטמזגין
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.