מתכון למרק אפונה עם אטריות אורז

 
 
עודכן 09:07 01/04/2010

מרק אפונה עשיר בטעמים עם פלפל חריף, כוסברה ואטריות אורז דקיקות

 
 
 
 
 

חומרים:

1.5-2 ליטר מרק עוף

3 כוסות אפונת גינה מפורקת מהתרמילים

חצי חבילת אטריות אורז מאודות

1 פלפל אדום חריף פרוס דק

5 ס"מ שורש ג'ינג'ר מקולף וחתוך לקוביות קטנטנות

חופן עלי אפונה צעירים

למון גראס חתוך לרבעים לאורכו

2-3 כפות נוזל דגים וייטנאמי

חופן עלי כוסברה

סוכר דמררה לפי הטעם

מלח ים

2-3 כוכבי אניס

 

אופן הכנה:

- מחממים את מרק העוף ומוסיפים לתוכו את כל החומרים חוץ מאטריות האורז והכוסברה.

- מבשלים על אש קטנה מספר דקות עד שהאפונה מתרככת.

- יוצקים מצקת מרק לכל קערת מרק.

- מוסיפים לתוכה 2 כפות גדושות אפונת גינה ואת אטריות האורז המאודות.

- מגישים מיד עם עלי הכוסברה מעל.

- אם רוצים אפשר להוסיף עוד פלפל אדום חריף - המרק אמור להיות חריף.

 

מתכון למרק מינסטרונה עם ירקות שורש >>

מתכון למרק עוף עם כרישה ודלעת >>

מתכון למרק תירס סיני עם נטיפי ביצים >>

מתכון למרק בטטה מהיר של השף משה שגב >>

מחפשים עוד מתכונים נהדרים למרקים? כנסו לכאן >>

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.