מתכון לחזה עוף עם אפונה וכרישה

 
 
עודכן 09:47 01/04/2010

נתחי חזה עוף בציפוי כוסברה, חרדל ושקדים ובליווי אפונה וכרישה בניחוח שום

 
 
 
 
 

חומרים:

4 חזה עוף נקי מעור, פרוס דק

לציפוי החזה:

כף זרעוני כוסברה שבורים במכתש

חצי כוס שקדים שבורים במכתש

כף זרעוני חרדל

כף פלפל לבן גרוס

מלח ים גס גרוס דק במכתש

שמן זית לטיגון

לאפונה:

3 כוסות אפונת גינה קטנה מפורקת

חופן עלי נענע קצוצים דק

4 שיני שום פרוסות דק

1 כרישה פרוסה דק

פלפל לבן גרוס

1/2 כוס ציר עוף

3-4 כפות שמן זית

מלח ים

 

אופן הכנה:

- מערבבים יחד את כל החומרים לתערובת ציפוי חזה עוף.

- מצפים את החזות הפרוסים דק (פתוחים) ומחממים במחבת ברזל חמה.

- בינתיים מקפיצים את הכרישה בשמן זית חם במחבת נוספת, מוסיפים לה אחרי 2-3 דקות את השום ומיד אח"כ את האפונה.

- מוסיפים את ציר העוף ומתבלים במלח, פלפל לבן ועלי נענע.

- צולים את החזה במחבת הברזל עם מעט שמן זית ומגישים מיד.

 

מתכון לעוף עם ירקות כתומים >>

מתכון לפרגיות עם תבשיל עדשים >>

מתכון לעוף ממולא אורז ופטריות >>

מתכון לעוף בתנור ברוטב טריאקי >>

מחפשים עוד מתכוני בשר? כנסו לכאן >>

 

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.