מתכון לטראפלס שוקולד ונענע

 
תענוג שוקולדי ממכר
תענוג שוקולדי ממכר צילום: יח"צ
 
עודכן 21:56 06/04/2010

טראפלס שוקולד עשירים שנמסים בפה בתוספת ניחוח נענע מרענן (לא אוהבים נענע? גוונו עם קפה או ליקר דובדבנים)

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 מיכל שמנת מתוקה

150 גרם חמאה

2\1 צרור נענע (שטוף,מיובש ומופרד לעלים)

400 גרם שוקולד חלב

200 גרם שוקולד מריר 70%

אבקת קקאו

 

אופן הכנה:

- קוצצים את הנענע היטב לחתיכות קטנות (יש להשתמש בעלים בלבד)

- מחממים את השמנת עם החמאה, תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה.

- מוסיפים את עלי הנענע וטוחנים בעזרת בלנדר סטיק.

- מחזירים לסיר ומחממים לאט עד לסף רתיחה.

- מורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד וממתינים 2 דקות.

- מערבבים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה.

- שופכים לתבנית עם נייר אפייה, שכבה בגובה של כ-2 ס"מ ומקררים עד התקשות מוחלטת.

- משחררים מהתבנית, חותכים לקוביות, מגלגלים את הקוביות לכדורים וטובלים באבקת קקאו.

- טיפ: "מקמחים" את הידיים בקקאו למניעת הדבקות הטראפל'ס לידיים.

 

המתכון באדיבות רואי גרשון ל-ROY שוקולד

 

טראפלס שוקולד בעשר דקות >>

מתכון לרוגעלך במילוי שוקולד >>

מתכון לבראוניז שוקולד לבן >>

מתכון לסהרונים במילוי שוקולד וחלבה >>

בחזרה לעולם השוקולד >>

 
עוד כתבות במדור פינוקי שוקולד
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.