מתכון לסלט כרוב וגבינת עזים

 
עודכן 06:57 07/04/2010

אחרי הכבדות של החג זה כמעט בלתי נמנע לעשות אתנחתה קלה עם איזה סלט עסיסי. קבלו דואט של סלט כרוב וגבינת עזים בלווי רוטב ייחודי

 
 
 
 
 
יום צמחוני
יום צמחוני צילום: יח"צ

חומרים:

4\1 ראש כרוב סגול - שטוף וחתוך לרצועות דקות

4\1 ראש כרוב ירוק - שטוף וחתוך לרצועות דקות

2\1 כוס זיתים שחורים ללא חרצנים - חתוכים גס

1 גליל גבינת פרומעז - חתוך לטבעות דקות (ניתן להיעזר בפורס ביצים קשות)

10 יח' עגבניות שרי - שטופות וחתוכות לרבעים

2 יח' בצל ירוק - שטוף היטב וחתוך לטבעות (כולל החלק הלבן)

2 כפות שומשום לבן קלוי

 

חומרים לרוטב:

3 כפות שמן זית

3 כפות מיץ תפוחים

4\1 כפית חרדל

מיץ לימון - מלימון אחד

מלח ופלפל גרוס

 

אופן ההכנה:

1.מערבבים היטב בקערה את כל מצרכי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד.

2.מערבבים היטב בקערת ערבוב את כל מצרכי הסלט עם הרוט ומעבירים לקערת הגשה ומגישים

 

המלצת השף:

ניתן להוסיף לסלט אגוזי קשיו קלויים

 

באדיבות ברק חי חורש למשק צוריאל

סלט בתוספת רצועות עוף >>

סלט שעועית ושומר של ארז קומורובסקי >>

סלט קוסקוס מיוחד >>

סלט עוף אסייתי של אהרוני >>

סלט חצילים ופלפלים של אהרוני >>

סלט חצילים רומני >>

סלט טבולה בורגול וקינואה >>


 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לסלט
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.