מתכון לעוגת גבינה הונגרית

 
להתאהב ברגע
להתאהב ברגע צילום: אילוסטרציה: mshades/flickr.com
 
עודכן 10:13 08/04/2010

יש רגעים שנשארים איתנו לכל החיים, אחד מהם עשוי להיות הרגע בו תנגסו מעוגת הגבינה ההונגרית העוטה שכבת אוכמניות עסיסית

 
 
 
 
 

החומרים לתבנית בקוטר 24 ס"מ:

לבצק:

100 גר' מרגרינה

1 ביצה

1 + 1/2 כוסות קמח

1/2 שקית אבקת אפייה

1 כף תמצית וניל

1 כף תמצית רום

1/2 כוס סוכר

 

למילוי:

500 גר' (2 מיכלים) גבינה לבנה 9%

1+1/2 כוסות סוכר

500 מ"ל (2 מיכלים) שמנת מתוקה

1 שקית ג'לטין + 1/2 כוס מים פושרים

 

לציפוי:

1 קופסת שימורי אוכמניות

 

אופן ההכנה:

הבצק:

מערבבים את כל חומרי הבצק ומשטחים על תבנית משומנת. אופים בתנור שחומם מראש ל -180 מעלות כ- 10 דקות, עד להזהבה. מוציאים מהתנור ומקררים היטב.

 

המילוי:

מערבבים יחד את הגבינות והסוכר. מקציפים את השמנת המתוקה ומקפלים אל תערובת הגבינות. ממיסים את הג'לטין במים החמים. מקררים מעט. מוסיפים את תערובת הג'לטין לתערובת הגבינות. יוצקים את המילוי על גבי הבצק האפוי ומקררים לפחות שלוש שעות במקרר.

 

הציפוי:

מורחים מעל המילוי את תכולת שימורי האוכמניות

 

עוגת גבינה עם פתי בר קלה להכנה >>

עוגת גבינת שמנת של דודו אוטמזגין >>

עוגת שמרים במילוי גבינה של אהרוני >>

 

עד קינוחים הונגריים:

קוגלהוף של דודו אוטמזגין >>

בייגלי פרג ואגוזים >>

זאכר טורט >>

קיורטוש >>

 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.