מתכון ללזניה עם עגבניות מיובשות

 
מעדן לשבת
מעדן לשבת צילום: אילוסטרציה: linda@dwc/flickr.com
 
עודכן 09:43 10/04/2010
אסנת לסטר, ifeel

לזניה חלבית עם תוספת של חצילים ועגבניות מיובשות וכיסוי מושלם של גבינה צהובה. רק להזמין את האורחים

 
 
 
 
 

החומרים:

1 חבילה דפי לזניה
4 עגבניות, מגוררות
שמן לטיגון
2 בצלים, קצוצים
2 חצילים, פרוסים
100 גר' גבינה מלוחה, מגוררת
1 צנצנת עגבניות מיובשות
100 גר' גבינה צהובה, מגוררת
 

אופן ההכנה:

1.מבשלים מעט את דפי הלזניה במים לריכוך, ומניחים שכבה בתבנית אפייה.
2.משטחים מעל 1/3 מכמות העגבניות.
3.מחממים שמן במחבת ומטגנים לחוד בצל ופרוסות חצילים.
4.מפזרים חצי מכמות הבצל וחצי מכמות החצילים מעל העגבניות.
5.מפזרים מעל חצי מכמות הגבינה המלוחה וחצי מכמות העגבניות המיובשות.
6.מניחים שוב שכבות ברצף: דפי לזניה, עגבניות, בצל, חצילים, גבינה מלוחה ועגבניות מיובשות.
7.מניחים מעל שכבת דפי לזניה אחרונה ואת שארית העגבניות ומפזרים מעל גבינה צהובה.
9.אופים 15-10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד הזהבה.

מתכון ללזניה בשרית >>
פסטה עם כדורי בשר >>
חזה עוף עם פסטה של אהרוני >>
עוגת עגבניות >>
מחפשים מתכון?
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.