כדורי שוקולד עם חלבה

 
עודכן 09:13 15/04/2010

שוקולד וחלבה הם שידוך משמיים. אחרי שתטעמו את כדורי השוקולד האלה, לא תרצו להכין יותר כדורי שוקולד “רגילים”.

 
 
 
 
 
גאווה מתוקה
גאווה מתוקה צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

חומרים ל-40-35 כדורים:
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
100 גרם שוקולד לבן קצוץ
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
200 גרם (26 יחידות) ביסקוויטים פתיבר
300 גרם שערות חלבה מפוררות
120 מ"ל (1/2 כוס) חלב


לציפוי:
100 גרם שערות חלבה מפוררות

 

אופן הכנה: 

- ממיסים את שני סוגי השוקולד עם חמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים למשחה חלקה. 
- טוחנים ביסקוויטים במעבד מזון לפירורים ומעבירים לקערה. 
- מוסיפים חלבה, חלב ואת תערובת השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעתיים להתייצבות התערובת. 
- יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ ומגלגלים בחלבה. שומרים במקרר.

 

מחפשים עוד קינוחים שאפשר להביא לפיקניק? נסו את אלה:

מתכון לבראוניז שוקולד לבן >>

מתכון לרוגעלך במילוי שוקולד >>

מתכון למאפינס שוקולד >>

מתכון לביסקוטי עם קליפות הדרים >>

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס >>

בחזרה לעולם השוקולד >>

 
עוד כתבות במדור פינוקי שוקולד
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.