הצד המושחת של הפסטה: מק אנד צ'יז מנצח

 
תגידו צ'יז
תגידו צ'יז צילום: אילוסטרציה: אימג'בנק/gettyimages.com
 
עודכן 13:07 13/07/2017

אמריקאי, מושחת ומלא בגבינה מומסת שנמתחת עד הפה בחוטים מופלאים. כך תכינו מק אנד צ'יז מנצח בבית בלי סיבוכים

 
 
 
 
 

חומרים לתבנית חסינת חום בגודל 33×23 ס"מ:

2 כפות חמאה
340 גרם גבינת צ'דר חריפה (מיושנת) מגוררת גס
340 גרם גבינת צ'דר בטעמים עדינים מגוררת גס
450 גרם פסטה קצרה חלולה לא מבושלת
1/8 כפית פלפל אדום חריף טחון (קאיין או שאטה)
מלח
2/3 כוס חלב 3% שומן

 

אופן הכנה:

 

1. מחממים תנור ל-190 מעלות. משמנים תבנית בכף חמאה.
2. מערבבים את שני סוגי הגבינה ושומרים בצד 2 כוסות גדושות.
3. מערבבים את יתרת הגבינות עם קאיין ומלח בקערה פסטה ומעבירים לתבנית.
4. יוצקים מעל חלב ומפזרים את 2 כוסות הגבינה ששמרנו. מפזרים מעל את כף החמאה הנותרת.
5. אופים ללא כיסוי 45 דקות. מגבירים טמפ' התנור ל-200 מעלות, ואופים עוד 20-15 דקות, עד שפריך בתחתית ובציפוי.

 

לזניה עם עגבניות >>

פסטה עם עוף >>

כך תעשו רוטב פסטו: מתכון + וידאו >>

סלט פסטה קר >>

חזה עוף עם פסטה של אהרוני >>

פסטה עם גבינת פטה של אהרוני >>

פסטה במילוי גבינות >>

מחפשים מתכון?

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.