מתכון לסטייק במרינדת ברביקיו

 
תאוות בשרים
תאוות בשרים צילום: יח"צ
 
עודכן 09:16 18/04/2010

מתכוננים לחגיגת הבשרים עם סטייק סינטה במרינדת ברביקיו. השרו שעה לפני הצלייה ותהנו מהניחוחות

 
 
 
 
 

ניתן ומומלץ להכין גם מנתחי סינטה (סירליון) או שייטל (RUMP)

חומרים להכנת 2 סטייקים:
2 פרוסות סטייק אנטריקוט טרי (250-300 גר' כל אחד)

רכיבים למרינדה:
1/2 כוס קולה
4 כפות גדושות קטשופ טבעי או חריף
1 כפית סוכר
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 שן שום גדולה כתושה

אופן הכנה:
זמן הכנה לפני בישול 5 דקות, זמן טיגון או צלייה בהתאם למידת ההכנה הרצויה.
1. מערבבים את כל רכיבי המרינדה לתערובת אחידה.
2. טובלים את הסטייקים במרינדה משני הצדדים ומשרים למשך שעה אחת לפחות.
3. לטיגון: מוזגים כ- 2 כפות שמן למחבת חם (רצוי במחבת עם תחתית עבה) ומטגנים למידת ההכנה הרצויה בהתאם לטבלת הטיגון.
4. לצלייה על האש : מניחים את הסטייק על גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה. במהלך הצלייה הופכים את הסטייק מצד לצד מס' פעמים.
חשוב לשמור על מידת חום בינונית נמוכה.
5. בוזקים מעט מלח גס מעל הסטייק מיד בתום הצלייה/הטיגון.

 

באדיבות "אדום אדום".

סינטה ביין אדום של אהרוני >>

סטייק טונה עם קרם חצילים >>

סטייק סינטה בתוספת תפוחי אדמה >>

כך עושים מנגל אמריקני >>

המדריך לקניית בשר >>

מחפשים מתכון?

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.