מתכון לחביתה עם עלי סלק ושומר

 
בריאות מן הטבע
בריאות מן הטבע צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 08:05 24/04/2010

ארז קומורובסקי מביא את הכפר אל העיר עם חביתת ירק בתיבול עדין, מוגשת עם כיכר לחם גדולה

 
 
 
 
 

חומרים:

8-10 ביצי חופש

חופן עלי סלק מר

חופן עלי שומר

שמן זית

פלפל שחור

מלח ים גס

כיכר לחם גדולה מאוד, אפויה טוב

 

אופן הכנה:

מחממים מחבת גדולה על מדורה (או בבית) ומקפיצים בשמן זית את עלי הסלק ועלי השומר. במידה ואתם לא מוצאים טנטול בחצרות של אבן גבירול,אתם יכולים להשתמש בעלי תרד טורקי. שוברים את הביצים מעל אחת אחרי השנייה בעדינות כדי לא לפוצץ את החלמונים ומתבלים במלח ופלפל שחור. שומרים שהחלמונים יישארו רכים ומגישים עם כיכר לחם גדולה.

 

עוד דברים מעניינים שתוכלו לעשות עם ביצים:

אהרוני עם ביצים מטוגנות >>

מבחר מתכוני שקשוקה >>

אומלט אספרגוס >>

פריטטה קישואים >>

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.