מתכון לבורקסים במילוי גבינת קשקבל

 
כמו צח בר
כמו צח בר צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 14:34 22/04/2010

מאפים קטנים בצורת אוזני המן, במילוי גבינת קשקבל ועשבי בר

 
 
 
 
 

חומרים:

1 ק"ג קמח אורגני מלא 50%. מנופה 50%

600-650 גר' מים מינרלים

3 כפות שמן זית

3 כפות סוכר דמררה

1 ורבע כפות מלח

כף שמרים יבשים

 

חומרים למילוי:

אגודת גדולה של עשבי בר (חוחובינה, ג'רג'ר- אפשר להחליף בעלי אורוגולה)

1-2 בצלים קצוץ דק

200-300 גר' גבינת קשקבל כבשים

פלפל לבן גרוס

מלח ים גס

רבע  כוס שמן זית

לציפוי: שומשום, שמן זית

 

אופן הכנה:

1.מערבבים את כל חומרי הבצק חוץ מהמלח. לשים מספר דקות עד שהבצק מתאחד. מוסיפים את המלח וממשיכים בלישה מספר דקות. מניחים לתפוח בקערה משומנת מכוסה בניילון כשעה.

2.מחלקים לכדורי פינג פונג קטנים ומניחים להתפחה על מגש מקומח מכוסה בניילון כ- 15 דק'. פותחים את הכדורים דק ומכניסים את המילוי. מקפלים כמו אוזן המן, משמנים בשמן זית ומפזרים שומשום מלמעלה. משטחים בעזרת האצבעות טיפ טיפה כדי שהשומשום יידבק היטב. אופים בתנור חם מאוד - 250 מעלות -  או בטאבון.

להכנת המילוי: מחממים מחבת ומוסיפים לתוכה את השמן. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את העשבים שקצצתם גס ומטגנים עד שמתרככים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עם גבינת הקשקבל.

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.