מתכון ללביבות תרד וגבינות

 
 
עודכן 07:07 30/04/2010

רכות מבפנים ופריכות מבחוץ - מושלמות לאירוח וגם לפיקניק אביבי. להגיש עם שמנת חמוצה

 
 
 
 
 

החומרים:

1 שקית עלי תרד מוקפאים 800 גרם (מופשרים וסחוטים)

2 כפות שמן זית

1 בצל גדול, קלוף וקצוץ גס

2 ביצים

1/3 כוס פירורי לחם

150 גרם גבינת מוצרלה קשה, מגוררת

125 גרם (1/2 קובייה) גבינת פטה, מפוררת גס

מלח

פלפל שחור גרוס

להגשה:

1 גביע שמנת חמוצה

 

אופן הכנה:

1. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית - גבוהה, מוסיפים שמן, תרד ובצל ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד הזהבת הבצל, מעבירים לקערה ומצננים.

2. מוסיפים ביצים, פירורי לחם, גבינות, מלח ופלפל ומערבבים.

3. מחממים מחבת על להבה בינונית עם שמן בגובה 1/2 ס"מ. יוצרים לביבות פחוסות, מטגנים משני הצדדים עד הזהבה ומעבירים לנייר סופג.

4. מגישים חם עם שמנת חמוצה.

 

המתכון באדיבות "סנפרוסט"

 

לביבות כרישה וגבינת עזים >>

לביבות תפוחי אדמה ובטטה >>

לביבה ירושלמית >>

קיש בצל >>

חצ'אפורי - מאפה פריך במילוי גבינות >>

מחפשים מתכון?

 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.