מתכון לפסטה בגבינת עזים

 
כל הטוב שבטבע
כל הטוב שבטבע צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 07:52 01/05/2010

פסטה עשירה בניחוחות של עלי שום ירוק, מרווה וזיתי קלמטה, בתוספת גבינת כבשים נימוחה

 
 
 
 
 

חומרים:

חבילת לינגוויני או ספגטוני ברילה

100-150 גר' גבינה צפתית כבשים מגורדת דק

1 כוס עלי שום ירוק קצוצים דק

1 כוס צנוברים קלויים טחונים גס

חצי כוס שמן זית

מלח ים לפי הטעם

מס' עלי מרווה קצוצים

1 כוס זיתים קלאמטה מגולענים וקצוצים

 

אופן הכנה:

1.מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2.מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים בתוכה את עלי השום (אם אין שום ירוק אפשר להחליף לבצל ירוק ובשני שיני שום כתחליף). מוסיפים מיד את עלי המרווה והזיתים המגולענים. מוסיפים את הפסטה ומערבבים.

3.מורידים מהאש ומערבבים עם הגבינה הצפתית שגירדתם והצנוברים הקלויים והטחונים.

 

מתכון לפסטה סלק >>

כרובית וברוקולי בבלילת בירה >>

פיצה עם תרד וגבינה בולגרית >>

חלה בתוספת כרישה >>

חצילים בדבש >>

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.