מתכון לסלט אורוגולה וגבינת ריקוטה

 
 
עודכן 07:57 01/05/2010

סלט עשיר ומלא כל טוב שיהווה תוספת נכבדה לארוחה. בליווי זיתים, גבינת ריקוטה, עגבניות שרי ועדשים כתומות

 
 
 
 
 

חומרים:

200 גר' גבינת ריקוטה כבשים

1 כוס זיתי טאסוס מגולענים

אגודת עלי אורוגולה צעירים

קופסת אנצ'ובי מדהימים מסונן משמן וחתוך לפיסות קטנות

סלסלת עגבניות שרי זברה מהערבה

עדשים כתומות מטוגנים

מיץ לימון אחד

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס

שמן זית לפי הטעם

 

אופן הכנה:

מפרידים את העלים מגבעולי האורוגולה. חותכים את העגבניות לאורך לרבעים. מערבבים את עלי האורוגולה עם העגבניות, מיץ הלימון, המלח, הפלפל הלבן, האנצ'ובי וזיתי הטאסוס. מפזרים מלמעלה את הגבינה הבולגרית ומטפטפים שמן זית בנדיבות.

 

מתכון לפסטה סלק >>

כרובית וברוקולי בבלילת בירה >>

פיצה עם תרד וגבינה בולגרית >>

חלה בתוספת כרישה >>

חצילים בדבש >>

 
עוד כתבות במדור ארז בגליל - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.