מתכון בסיסי לפוקאצ'ה

 
 
עודכן 08:32 02/05/2010

אחרי הכנה מהירה של הבצק והתפחה של שעתיים, תוכלו למרוח כל ממרח שתרצו ולהוסיף ירקות קלויים וגבינה מגוררת

 
 
 
 
 

רכיבים לבצק:

500 גרם קמח

20 גרם שמרים

קורט סוכר

1 כפית מלח

3 כפות שמן זית

בערך כ-2 כוסות מים

                 

אופן ההכנה:

1.לשים את כל הרכיבים לבצק רך ומשהים לתפיחה של שעתיים.

2.מגלגלים לכדורים ומשהים לחצי שעה נוספת.

3.מותחים כל כדור ומורחים עליו ממרח (מצורפות אופציות בהמשך) וירקות קלויים ומעל כל זה גבינה מגורדת.

4.אופים בחום של 200 מעלות כעשר דקות.

 

מדריך הרטבים והממרחים >>

ממרח עגבניות שרי וגבינת עזים >>

פוקאצ'ה עם ברוקולי וזוקיני >>

ממרח חציל בלאדי וגבינה >>

 

הצמתכון באדיבות הקונדיטור עמיר לוליאן, "ליליות BAKERY".

 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 
עוד בערוץ