מתכון למאפינס תירס

 
 
עודכן 05:55 03/05/2010

הילדים שלכם ישתגעו על המאפינס האלה וגם יוכלו להשתתף בהכנתם – כל מה שצריך לעשות הוא לערבב את כל החומרים בקערה גדולה, לחלק לתבנית מאפינס ולשלוח לתנור. קלי קלות

 
 
 
 
 

החומרים:

1 שקית גרעיני תירס מוקפאים (800 גרם)

1 גביע קוטג' 5%

1 גביע שמנת חמוצה

200 גרם גבינה צהובה, מגוררת גס

4 ביצים טרופות

1/2 כוס קמח רגיל (70 גרם)

1 כף שמן קנולה

מלח

 

לשימון התבנית:

ספריי שמן

 

אופן ההכנה:

1. מניחים את התירס במסננת, שוטפים תחת מי ברז, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.

2. מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים.

3. יוצקים לתבנית שקעים משומנת ואופים כחצי שעה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלסיוס עד הזהבה והתייצבות.

 

המתכון באדיבות סנפרוסט.

 

לוח המרת מידות ומשקל >>

 

מתכונים נוספים לשבועות:

פשטידת גבינות ובטטה >>

סלט זוקיני ומוצרלה של אהרוני >>

פסטה עם גבינת פטה >>

סופלה תפוח אדמה וגבינה >>

שבלולי פיצה >>

שטרודל וינאי >>

מחפשים מתכון?

 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.