מתכון לפיצות קטנות

 
קטנים עם טעם גדול
קטנים עם טעם גדול צילום: רונן מנגן
 
עודכן 06:12 04/05/2010

ילדים משוגעים על קטשופ וגבינה צהובה, אז שידכנו בין השניים וקיבלנו מאפים אישיים בטעם פיצה שגם הגדולים יאהבו

 
 
 
 
 

חומרים ל-20 מאפים:

1 חבילה (800 גרם) ריבועי בצק עלים מופשרים לפי ההוראות על האריזה

קטשופ

1 שקית (200 גרם) פתיתי גבינה צהובה עמק

20 עגבניות שרי חתוכות לרבעים (מומלץ בשני צבעים)

להברשה:

1 ביצה טרופה עם כף חלב 

 

אופן הכנה:  

1. מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.

2. מסמנים על ריבועי הבצק שוליים בעובי 1 ס"מ, בלי לחרוץ.

3. מורחים את הבצק בכפית קטשופ מלבד השוליים, מפזרים במרכז כף פתיתי עמק וארבעה רבעי עגבניות ומברישים את השוליים במעט ביצה טרופה.

4. אופים 30-25 דקות עד להזהבה.

 

באדיבות חוברת המתכונים של "תנובה" לשבועות.

לוח המרת מידות ומשקל >>

 

מתכונים נוספים לשבועות:

פשטידת גבינות ובטטה >>

סלט זוקיני ומוצרלה של אהרוני >>

פסטה עם גבינת פטה >>

סופלה תפוח אדמה וגבינה >>

שבלולי פיצה >>

שטרודל וינאי >>

מחפשים מתכון?

 
עוד כתבות במדור שבועות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.